PENGEDAR SHAKLEE YG SAH DI MALAYSIA!

PENGEDAR SHAKLEE YG SAH DI MALAYSIA!
sedia memberi konsultansi percuma ekslusif untuk pelanggan kami sahaja!

statistics

Friday, February 10, 2017

PENGAKUAN BERANI JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE

Hari ni saya nak share pengakuan berani seorang roommate kesayangan semasa zaman belajar di UTP dulu :D






💊Why SHAKLEE?💊
Saya kawen 2011..masa ni PJJ..so planningnya xnak la lagi baby sbb takot morning sickness sesorang...pastu akhir tahun 2012 hubby dpt tukar dok sama2...tapi still kalau possible nk experience TA on sept 2013, so after that la kot baru nk ada baby...tapi kalau dah rezeki awal kami terima dgn happy😄😄
And mmg lepas TA pon xlekat2 jugak..mula risau xlekat ni sbb ada problem or mmg percaturan biological calendar kami superb..haha
Tapi kami da ready dah nk ada baby time ni...so kontek la rumet UTP kesayanganss iols Nov 2013..amik set kesuburan n kewanitaan n OSTEMATRIX...kesan 1st yg nampak is migrain berkurang...ni efek BCOMP n OSTE rumet ckp...suker3!!!
DEC 2013 terasa mcm nk join jd member sbb rasa mcm nk beli byk lagi vits dia..kikiki...n sape sangka yg on Jan 2014, managed to get sales bonus of rm2k+++🤗🤗🤗
Tapi tula, sumenye bergantung pada usaha masing2...kalau malas nk promote mcm skrg ni, org pon tatau iolss jual shaklee, so jaoh langsir dr tingkap la nk beli..ihi
Ape yg blh disimpulkan is saya sgt in love dgn vits2 n beberapa barangan rumah shaklee..plus agen2 shaklee diterapkan dgn ilmu yg cukup ttg vits dia..ape yg perlu utk masalah2 tertentu, atucara makan dia, n siapa &masa yg xsesuai consume certain2 vits juga ditekankan...senang citer cukup utk kita n customer yakin utk consume produk SHAKLEE ni...😍😍😍
#shakleekerteh #shakleepaka
📲 wani 0199533810

Alhamdulillah, segalanya atas izin ALLAH.

Puan/Tuan/Cik adik mahu mencuba shaklee?? hubungi saya ye :)

RASHIDAH, Shaklee Independent Distributor Penghantaran Seluruh Malaysia Melalui Poslaju, Gdex dan CityLink, COD ke area Gong Badak - Bandar Kuala Terengganu sahaja +60134404869

Tuesday, February 7, 2017

ZOO KEMAMAN


Dah berapa tahun berkira-kira untuk mengunjungi zoo kemaman.
November hari tu baru berkesempatan.
Tujuannya cuma nak hiburkan hati anak-anak yang suka melihat binatang.

Bila sampai ke zoo kemaman, suasana agak lengang, tidak ramai orang.
Mungkin kerana sekadar hujung minggu bukan cuti sekolah.

Permulaan masuk dengan membeli tiket di kaunter dan diberikan sticker gelang sebagai tanda pengenalan di dalam kawasan zoo.

Harga tiket seperti di bawah:
  • Harga Tiket di Mini Zoo sahaja
  • Dewasa : RM 10
  • Kanak-kanak : RM 7
  • Kanak-kanak (4 tahun kebawah) : Percuma
Jadi, saya, suami RM 10 seorang. Umar RM 7 dan Maisara RM 0 hehe. 

Selepas membeli tiket, kami dijemput mengambil gambar berlatarbelakangkan gambar binatang. Yelah, suasana zoo kan. hihi. Then terus menunggu keretapi pendek untuk masuk ke dalam.

naik mini train hehe

Bila masuk tu kira OK lah...ada akuarium yang ada ikan besar. Seronok lah budak-budak ni. Jalan lagi ada la gajah 2 ekor, rusa, harimau sekor. Yang paling best usik-usik mawas. hihi

Tapi sayangnya.. suasana agak kotor dan taman tema air pun dah terbiar dengan kerosakan dan kotoran. Tanya-tanya general worker di situ, katanya mungkin takkan dibaiki lagi sebab orang pun jarang berkunjung ke sana. Hmm...oklah.

Dalam tengahari macam tu kami pun pulang. Tapi oklah kan...anak2 seronok. Jadi kita pun tumpang seronok. :)



Ikut saya kalau mahu cantik :)