PENGEDAR SHAKLEE YG SAH DI MALAYSIA!

PENGEDAR SHAKLEE YG SAH DI MALAYSIA!
sedia memberi konsultansi percuma ekslusif untuk pelanggan kami sahaja!

statistics

Wednesday, October 12, 2016

[KEJAYAAN PAGI INI 😇]

Cik Abe ajak teman breakfast😅. Dia suruh duduk je bantu manage anak2. Alahai.. kesian pulak nnt nak makan pun dia xleh fokus. Hihi. Ok...umi setuju dan ikut je lah. Minum ESP dlu kat bilik utk elak craving dan set keazaman.. nanti makan buah je!... 😁

Alhamdulillah.. ada nenas🍍.. antara buah yg sy suka  dapat SERAT dapat VITAMIN C. Anak2 makan mihun.. seurat mihun pun x masuk mulut saya! Yes!💪💪
Pesanan coach sy.. bila nak jaga badan..kita bukan tahan lapar. Tapi kita mengamalkan pemakanan 
yang seimbang..sesuai dengan keperluan dan kesihatan badan 😍😍

*pos bkn bertujuan menjual sebarang produk, sekadar berkongsi untuk manfaat bersama. Semua orang mahukan healthy life kan? Dan healthy life memang boleh dicapai walau tidak dgn produk. Yg penting kerajinan kita dalam memastikan quality dan quantity makanan yang masuk ke dalam perut kita adalah yg terbaik! 😀


regards, 
 RASHIDAH, 
Shaklee Independent Distributor 
Penghantaran Seluruh Malaysia Melalui Poslaju, Gdex dan CityLink, 
COD ke area Gong Badak - Bandar Kuala Terengganu sahaja 
+60134404869

DEMI BERAT IDEAL..KU KORBAN SEGALANYA

USAHA dalam MEMASTIKAN calorie deficit :)

Demi keselamatan perut pada pagi ini.. Saya bagitahu suami xnak ikut pergi breakfast.

Maklumlah...kalau tgh usaha nk kawal pemakanan demi berat badan yang ideal ni..dok hotel for any bisnes purpose..dugaan paling besar adalah mknn yg best2. Alahai~~~😅😂


So..selamatkan diri shake awal2 pagi.. dan terus pergi kelas buat preparation. Hihi.
Selamatlah perut dengan ESP yg padat nutrisi rendah kalori. Bahan2 shake pagi ni adalah:

3 sudu kecil ESP
1/4 kotak vSoy 
Air kosong hasil tapisan shaklee pitcher secukup rasa 😁
Then..shake la puas2 guna Shaker exclusive Shaklee 😍😍


*kdg2 sy gilir2 dgn Shake brand lain spt Herbalife utk pelbagaikan rasa supaya tidak bosan. Shake Herbalife pun bagi sy cukup bagus. Bkn x setia pada shaklee...tapi.. for me Shaklee and Herbalife both are great products. Dan xde salahnya kita ambil apa yg sesuai dgn perut kita kan? Kalau nak rasa herbalife saya ada kwn yg jual. Kalau nak shaklee sy boleh orderkan. Let me know je k 😘😘


regards, 
 RASHIDAH, 
Shaklee Independent Distributor 
Penghantaran Seluruh Malaysia Melalui Poslaju, Gdex dan CityLink, 
COD ke area Gong Badak - Bandar Kuala Terengganu sahaja 
+60134404869

Ikut saya kalau mahu cantik :)